Τρία νέα οδικά έργα για το Δήμο Σοφάδων σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δήμαρχο Θ. Σκάρλο


Τρία νέα έργα οδικής ασφάλειας για την περιοχή του Δήμου Σοφάδων είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με το δήμαρχο Θανάση Σκάρλο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Νούσιου. 

Πρόκειται για τη βελτίωση του δρόμου Γεφύρια - Πασχαλίτσα, την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή του δρόμου Ματαράγκα - Σοφάδες - Ανάβρα και τη δημοπράτηση μελέτης για το δρόμο Ζαϊμι - Κέδρος -Ανάβρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ακόμη η πορεία του έργου της ύδρευσης της ανατολικής πλευράς Π.Ε. Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου, το μεγαλύτερο -πανελλαδικά- έργο διανομής ασφαλούς πόσιμου νερού, από το οποίο ωφελούνται 55.000 κάτοικοι στους Δήμους Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά. Ακόμη, η πορεία της μελέτης παράκαμψης Σοφάδων και άλλα έργα αθλητικά, αντιπλημμυρικής προστασίας, οδοποιίας και υποδομών που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Σοφάδων. 

«Σήμερα συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Σοφάδων Θανάση Σκάρλο και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε την πορεία των έργων που εξελίσσονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Δήμο Σοφάδων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παράλληλα, σχεδιάζουμε νέα έργα που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και βελτιώνουν την καθημερινότητα. Σε συνεργασία και συνέργεια με τους δημάρχους της Θεσσαλίας, δίνουμε λύσεις σε προβλήματα μεγάλα αλλά και στα μικρά που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων της υπαίθρου και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες».
Τρία νέα οδικά έργα για το Δήμο Σοφάδων σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας