Υπάρχει εισαγγελέας; Χυδαία επίθεση της φυλλάδας «Μακελειό» στη Νατάσσα Μποφίλιου

Υπάρχει εισαγγελέας; Χυδαία επίθεση της φυλλάδας «Μακελειό» στη Νατάσσα Μποφίλιου

Τι συμβαίνει όταν η χυδαιότητα, η αλητεία και ο κιτρινισμός συναντούν την σαπίλα του φασισμού-ρατσισμού; Απάντηση: Παράγονται σκουπιδοφυλλάδες της κατώτατης υποστάθμης όπως το «Μακελειό» του Στ. Χίου.

Η εν λόγω φυλλάδα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαίως την κατατάσουν στον απόπατο της πιο χυδαίας, πιο βρώμικης, πιο σιχαμερής λούμπεν «δημοσιογραφίας»: Χρυσαυγιτισμός, ρατσισμός, εθνοκαπηλεία, φιλοχουντισμός, σκανδαλοθηρία, πρωτόγονος αντικομμουνισμός, μισογυνισμός, θρησκειοκαπηλεία, συνομωσιολογία.

Είναι αμέτρητες οι φορές που η συγκεκριμένη βοθροφυλλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Σήμερα ο απόπατος ξεχείλισε ξανά σκορπίζοντας μισογυνισμό και χυδαιότητα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Ναζί της Χρυσής Αυγής.

[ads-post]

Στο στόχαστρο των φασιστοειδών συντακτών του «Μακελειού» βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου, εξαιτίας μιας δήλωσης της περί θρησκείας. «Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας σε κυπριακό περιοδικό. 

Οι σύγχρονοι ταγματασφαλήτες του «Μακελειού» που παριστάνουν τους «δημοσιογράφους» έκριναν πως δεν τους άρεσε η εν λόγω δήλωση και αποφάσισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να ξεράσουν φασισμό, μισογυνισμό, αντικομμουνισμό, στοχοποιώντας ευθέως την τραγουδίστρια. Προφανώς αυτό που τους πείραξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι η Ν. Μποφίλιου είναι δηλωμένη ψηφοφόρος του ΚΚΕ, τακτική θαμώνας των Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή και μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα που δε διστάζει να εκφράζει δημόσια προοδευτικές ιδέες. Έπειτα από αυτό, ρωτάμε: Υπάρχει άραγε εισαγγελέας να παρέμβει γι’ αυτήν την χυδαία προσβολή; Έχει ρόλο και άποψη απέναντι σε αυτό το αίσχος μισογυνισμού η Γενική Γραμματεία Ισότητας; Μπορεί ο κάθε φασίστας να στοχοποιεί έτσι, δημόσια και απροκάλυπτα, έναν άνθρωπο εξαιτίας των πολιτικών η θρησκευτικών του πεποιθήσεων;

Η οποιαδήποτε ανοχή απέναντι σε περιπτώσεις τύπου «Μακελειό» είναι ανοχή απέναντι στο φασισμό, το ρατσισμό, την χρυσαυγίτικη-ταγματασφαλίτικη νοοτροπία.

Είναι, σε τελική ανάλυση, συνενοχή στην καταβαράθρωση κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας.Πηγή: atexnos.gr
Υπάρχει εισαγγελέας; Χυδαία επίθεση της φυλλάδας «Μακελειό» στη Νατάσσα Μποφίλιου