Εθελοντική δράση από την Κτηματομεσιτική εταιρεία KellerWilliamsOne σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων


Όλοι μαζί, προσφέρουμε και αλλάζουμε την κοινωνία που ζούμε!


Την Πέμπτη 14 Μαΐου, σύσσωμη η KellerWilliamsOne Ομάδα τίμησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και υψηλή κοινωνική ευθύνη τη RED Day, την #KW παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για την πόλη μας και το περιβάλλον!

Τα γραφεία μας παρέμειναν κλειστά, όσο εμείς καθαρίζαμε τις όχθες του Πηνειού, του εμβληματικού ποταμού της Λάρισας. Οι Συνεργάτες μας και οι μικροί τους βοηθοί, συνέλεξαν δεκάδες σακούλες απορριμμάτων. 

Η φετινή εθελοντική δράση μας ήταν ιδιαίτερα συμβολική αλλά και αναγκαία για τη βελτίωση αυτού του μικρού παράδεισου στον αστικό ιστό της πόλης μας. Επιλέγοντας τη δράση και την ενεργό συμμετοχή, επαναφέραμε την καθαρή και όμορφη εικόνα του Πηνειού, για να την απολαύσει κάθε συμπολίτης μας.

[ads-post]

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμος Λαρισαίων για την πολύτιμη υποστήριξη της δράσης μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση της πόλης μας, για να προσφέρουμε τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο!Εθελοντική δράση από την Κτηματομεσιτική εταιρεία KellerWilliamsOne σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων