Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το μηδενικό του πόθεν έσχες (VIDEO)«Η πολιτική απαιτεί περισσότερο σκληρό στομάχι και αντοχή από ότι η κριτική στην υποκριτική», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ενώ αναφέρθηκε στο πόθεν έσχες του.

«Από το 2007 πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γενικότερα. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω πράσινη κάρτα, άρα έχω μια μόνιμη κατοικία στην Αμερική και τα τελευταία τέσσερα χρόνια δούλευα στην Αγγλία. Η βάση μου ήταν στην Αγγλία. Το 2019 εξαιτίας του YFSF και του "Ζητείται ψεύτης" ήρθα στην Ελλάδα. Οπότε μέχρι το 2018 δούλευα στο εξωτερικό και δεν έκανα κάτι στην Ελλάδα. Έκανα μια εταιρεία εφόσον η δραστηριότητα μου ήταν στην Αγγλία, για να μπορεί να διαχειρίζεται τα δικά μου δικαιώματα, να μπορέσει κάποιος αντί εμού να υπερασπιστεί τα δικαιώματα μου στην Αγγλία. Στην Αγγλία είμαι με το αντίστοιχο ΙΚΑ όπως και στην Αμερική. Έχω πληρώσει κανονικά φόρους στην Αγγλία», τόνισε.

[ads-post]

«Γενικώς έχουμε μπει σε μια εποχή εξαιτίας ίσως και των social media με το τρολάρισμα, το bullying, ο κανιβαλισμός γενικότερα είναι εύκολος. Και στα δημόσια πρόσωπα είναι πιο εύκολος γιατί δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να απαντάς στον καθένα», πρόσθεσε.


...........

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για το μηδενικό του πόθεν έσχες (VIDEO)