Ατρόμητος - ΑΕΛ απόψε στις 20:00 για τα play out


Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα play out της Super League 1 και η ΑΕΛ θα παίξει απόψε στις 20:00 στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών.

Οι «βυσσινί» μετά τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στο ΝΠΣ Βόλου με 3-1, θέλουν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στον ενεργητικό τους και να είναι κοντά στην 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει και στην Ευρώπη.

Είναι ένα παιχνίδι λοιπόν στο οποίο υπάρχει κίνητρο και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μέχρι το φινάλε των play out, να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει παίκτες με ποιότητα στο ρόστερ του και αν δεν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, είναι ικανός να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και να πάρει τους βαθμούς.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον Αλί Γκαζάλ, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου και ενώ ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μόρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχώς βελτιώνεται η καταστασή του και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και στην αποστολή.

Σήμερα η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί για την Αθήνα και θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο της Ελευσίνας.

[ads-post] 

Όσον αφορά τώρα στον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Αλί Γκαζάλ, αυτός θα είναι μάλλον ο Ηλιάδης, όπως φάνηκε στα διάφορα σχήματα που χρησιμοποίησε ο τεχνικός κ. Γρηγορίου.

Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ την αυριανή αναμέτρηση είναι: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μάρκοβιτς, Μούζεκ, Σετσέροβιτς, Ηλιάδης, Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίτσιους, Παπάζογλου.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και ο Μπούστος με τον Ασούμπρε.


Πηγη: kosmoslarissa.gr