Συζήτηση για το Παζάρι και το Πάρκο των Ευχών στο Δήμο Λαρισαίων


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ 


Η διοργάνωση του Παζαριού και του Πάρκου των Ευχών για την φετινή χρονιά ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημαρχείο. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου, η κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο κ. Π. Κρίκης, ο κ. Π. Γούλας και ο κ. Ν. Γαμβρούλας. Σημειώνεται ότι η πραγματοποίηση της σύσκεψης των επικεφαλής είχε συζητηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ, με τον δήμαρχο να επιζητεί τις απόψεις και τις θέσεις των παρατάξεων.  

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, εκφράστηκαν απ΄ όλους  τους παρισταμένους απόψεις και προβληματισμοί για τη διενέργεια των δυο μεγάλων  και ιδιαίτερα μαζικών εκδηλώσεων του Δήμου, λόγω των μέτρων προστασίας από το Covid 19 και της πιθανής έλευσης δεύτερου κύματος της επιδημίας, τους επόμενους μήνες.

[ads-post] 

Οι τελικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, δεδομένου ότι για τη διενέργεια των εκδηλώσεων απαιτείται χρόνος για την προετοιμασία και την δρομολόγηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που σχετίζονται με τη λήψη αποφάσεων από τα όργανα του Δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή),  διενέργεια διαγωνισμών κ.α.