Λαμία-ΑΕΛ: Με το μυαλό στις… διακοπές έμειναν στο 0-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, Λαμία και ΑΕΛ έδειξαν πως είχαν περισσότερο το μυαλό στις καλοκαιρινές διακοπές παρά στο ματς.

Έτσι το 0-0 ήταν λογικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που στο ΔΑΚ Λαμίας δεν είδαμε αν όχι τίποτα, σχεδόν τίποτα στα 90 λεπτά. Δεν είδαμε διάθεση, δεν είδαμε φάσεις και φυσικά δεν είδαμε και γκολ.

Με τον βαθμό αυτό η γηπεδούχος έφτασε τους 34 βαθμούς, με την φιλοξενούμενη να πηγαίνει στους 35, σε μια αναμέτρηση που χωρίς καμία δόση υπερβολής ήδη την έχουμε ξεχάσει.

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές με τις δύο ομάδες ουσιαστικά έκαναν αγγαρεία. Στους 35 βαθμούς οι Θεσσαλοί, παρέμειναν στην 9η θέση, στους 34 οι λαμιώτες που είναι 10οι.

Στο 13′ η ΑΕΛ είχε μια ωραία προσπάθεια όταν  ο Μπέρτος έβγαλε την κάθετη στο Μιλοσάβλιεβιτς, αυτός τροφοδότησε τον Παπάζογλου, με τον Επασί να μπλοκάρει το σουτ του.

Στο 34′ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, με τον Γκαζάλ να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τη θέση του να παίρνει ο Μιχαήλ.

Στο 43 ήταν η σειρά της Λαμίας να απαντήσει στις καλές στιγμές. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς, σε κόρνερ από τα πόδια του Σεσέροβιτς. Στην εκτέλεση, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε λίγο πιο γρήγορο ρυθμό με τους γηπεδούχους να είναι πιο ενεργοί επιθετικά.

Συγκεκριμένα στο 52′ η Λαμία είχε ένα σουτ από τον Φιλίπ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Επίσης στο 63′ όταν κεφαλιά του Βύντρα έστειλε τη μπάλα επίσης λίγο άουτ.

Ολες κι όλες αυτές ήταν οι πιο αξιόλογες φάσεις στο ματς με τις δύο ομάδες στο τελευταίο ημίωρο απλά να περιμένουν να τελειώσει…

[ads-post] 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 17′ Μπολούλης – 40′ Μιχαήλ, 45+1′ Παπάζογλου

Λαμία: Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος, Αραβίδης, Σάλιακας.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπάζογλου, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Πινάκας, Γκαζάλ, Φιλίπ, Σίλβα.


(*φωτό: EUROKINISSI) 

Πηγη: larissanet.gr