Κατασκηνωσεις - Οικογενειακές Διακοπές 2020 - Συμμετοχή σε κατασκήνωση εκτός ΤΥΠΕΤ των τέκνων


Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα "ITHESSALY.gr" σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας και γενικά της Θεσσαλίας για τα εξής :

Το ΤΥΠΕΤ, σε συμφωνία με τον ΣΥΕΤΕ και την Εθνική Τράπεζα, παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής παιδιών, όσων ασφαλισμένων γονέων το επιθυμούν, σε πιστοποιημένες κατασκηνώσεις που θα λειτουργήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους είναι η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Κάθε παιδί δικαιούται να συμμετάσχει μόνο σε μία κατασκήνωση και για μία μόνο περίοδο.

Η αίτηση αποστέλλεται με email στο kataskinoseis@typet.groupnbg.com.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση φωτογραφίας του κατασκηνωτή στο Γραφείο Κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ.

Οι οικονομικές συναλλαγές για τη συμμετοχή σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα πραγματοποιούνται μεταξύ του ΤΥΠΕΤ και της κατασκήνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3349312 (δ:19312), 210 3349558 (δ:19558) &210 3349549 (δ:19549)

Προγράμματα Οικογενειακών Διακοπών

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγράμματα Οικογενειακών Διακοπών, λόγω του ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ.

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας ( ΤΥΠΕΤ ) είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου.

Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ.
[ads-post] 
Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συναδέλφους της Εθνικής Τράπεζας.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την υπεύθυνη στάση που έχει δείξει η Παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, θα ξεπεράσουμε τις τρέχουσες δυσκολίες λόγω Κορωνοϊού και το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ασφαλιστικού φορέα υγείας στη χώρα μας και την επόμενη μέρα, μετά την υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού.