«Πρώτη» της Επιτροπής 2021 του Δημου Τρικκαίων με φορείς


Με σταθερά βήματα και μεγάλη συμμετοχή η πρώτη δημόσια συνάντηση της Επιτροπής 2021 του Δήμου Τρικκαίων με εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων. Ο υπεύθυνος εκ μέρους του Δήμου για την Επιτροπή, δημοτικός σύμβουλος και τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας με την αντιπρόεδρο του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Εφη Λεβέντη συνάντησαν εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Τρικκαίων το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Οπως τόνισε ο κ. Λάππας, η πρώτη αυτή συνάντηση είχε ως στόχο το να εγκαινιαστεί η διαδικασία συμμετοχής του Δήμου Τρικκαίων στις εκδηλώσεις της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021. 


Υπενθυμίζεται ότι προ μηνός είχε επισκεφθεί τα Τρίκαλα η πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, συναντώμενη με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου. 

[ads-post] 
Στο πλαίσιο των συζητήσεων και των στόχων της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη δράση, αφού προηγουμένως το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων συγκρότησε τη δική του επιτροπή. 


Ετσι, η συνάντηση είχε ως αποτέλεσμα, το να ξεκινήσουν οι υποβολές προτάσεων για δράσεις στο πλαίσιο των στόχων του ΕΛΛΑΔΑ 2021, αναδεικνύοντας τα τοπικά χαρακτηριστικά. Όπως επεσήμανε ο κ. Λάππας, ένα βασικό στοιχείο των προτάσεων, είναι η συνεργατικότητα, δηλαδή η πρόνοια για συνεργασία περισσότερων του ενός συλλόγου, ώστε να αναδειχθεί πνεύμα ενότητας.


Θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προτάσεων, ενώ θα υπάρξουν και περισσότερες συναντήσεις με φορείς διαφορετικών – πλην των πολιτιστικών –τομέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Τρικκαίων.