Στις 4 Μαρτίου 2021 η Agrothessaly στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης


Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της γεωργίας και της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, θα είναι παρούσες στις εκθέσεις Agrothessaly και Zootechnia, που θα πραγματοποιηθούν το 2021 από την ΔΕΘ-Helexpo, όπου και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για όλες τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους, με δεδομένο ότι βρίσκονται σε φάση υλοποίησης και τα Σχέδια Βελτίωσης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια, όπου θα δώσουν το «παρών» όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στους δύο κλάδους, από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

 

Τα μεγάλα ραντεβού της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας και της γεωργίας διοργανώνονται το 2021 από την ΔΕΘ-HELEXPO

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ν.Α. Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, “Zootechnia” και μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις του αγροτικού κλάδου στην Ελλάδα, η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, “Agrothessaly”, πραγματοποιούνται το 2021 από την ΔΕΘ-Helexpo.

Με πλήρη συμμόρφωση στο υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας για τους εκθέτες και τους επισκέπτες, οι δύο Εκθέσεις θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για όλες τις νέες εξελίξεις στην γεωργία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για την διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων.

Η Zootechnia διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 28-31 Ιανουαρίου 2021, αποτελώντας την μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η Agrothessaly πραγματοποιείται από τις 4-7 Μαρτίου 2021 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας και συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της εκμηχάνισης της γεωργίας.

Παρούσες και στις δύο εκθέσεις θα είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της γεωργίας και της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για όλες τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους, με δεδομένο ότι βρίσκονται σε φάση υλοποίησης και τα Σχέδια Βελτίωσης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.


Πηγη: agronews.gr