Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων


  • Σήμερα και αύριο στην Δημοτική Πινακοθήκη με συμμετέχοντες του νέους που έχουν εκδηλώσεις ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ. Νεολαίας


Εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους νέες και τις νέες πουν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο χώρο της Δημοτικής πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. 

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων έρχεται μετά την διοργάνωση της πρώτης δημόσιας εκδήλωσης για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. 

Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τις 6 μ.μ. εως τις 9 μ.μ. και αύριο Παρασκευή από τις 9 π.μ. εως τις 12.30 μ.μ.


Στόχος της εκπαιδευτικής αυτής διαδικασίας είναι η εξοικείωση των νέων με τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων νέων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων, σύμφωνα και με τον κανονισμό λειτουργίας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν υπό την επιστημονική ευθύνη του κ. Χρήστου Γκόβαρη, καθηγητή Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

[ads-post] 

Ως εισηγητές στις θεματικές θα συμμετέχουν οι Δημήτριος Δεληγιάννης (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), Ελλη Χριστούλα (ΜA, Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας, Πάντειου Πανεπιστημίου), Αθανασία Σιαπέρα ΜA, Ειδική Εμπειρογνώμων σε θεσμούς Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ένταξης, Εμμανουήλ Ράντης, Ειδικός Εμπειρογνώμων σε θεσμούς Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ένταξης.