Η Κιμ Καρντάσιαν «σπάει» τη σιωπή της: "Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή - Είμαστε αβοήθητοι!"

kanye-kim43

Η διάσημη τηλεπερσόνα χαρακτηρίζει τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ «ιδιοφυή, αλλά περίπλοκο άνθρωπο» - Μέσα από το μακροσκελές της κείμενο ζητά από τα μέσα ενημέρωσης διακριτικότητα και σεβασμό για τα όσα επώδυνα βιώνει η οικογένειά της, ενώ αποδίδει την συμπεριφορά του στη διπολική διαταραχή

Για πρώτη φορά μετά το παραλήρημα του συζύγου της Κάνιε Γουέστ η Κιμ Καρντάσιαν πήρε θέση και τοποθετήθηκε για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η οικογένειά της τα τελευταία 24ωρα. Μια από τις πιο διάσημες και πάμπλουτες γυναίκες του πλανήτη απευθυνόμενη στους εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media μετά το «τσουνάμι» που χτύπησε την οικογένειά της νιώθει «ανίσχυρη». Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα αλλά και να δικαιολογήσει τον σύζυγό της τον οποίο χαρακτήρισε «ιδιοφυή αλλά και περίπλοκο άνθρωπο». Η Κιμ στο κείμενό της αναφέρει πως ο Κάνιε Γουέστ υποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την κατάσταση.

Στην μακροσκελή της ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει η Κιμ:

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο. Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να βρουν βοήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς.
Keimeno_Kim1
Κατανοώ πως ο Kanye είναι αντικείμενο σχολιασμού, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συναισθήματα. Είναι ένα υπέροχο όμως ταυτόχρονα και πολύ μπερδεμένο άτομο, που εκτός της πίεσης που δέχεται ως καλλιτέχνης και μαύρος άνδρας, βίωσε την απώλεια της μητέρας του και χρειάζεται να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση που εντείνεται με την διπολική διαταραχή. Για όσους είναι κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν πως ορισμένες φορές τα λόγια δεν συνάδουν με τις προθέσεις του. Η ζωή με διπολική διαταραχή δεν υποτιμά ή ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλες ή ουτοπικές και αν φαίνονται σε κάποιους. Αυτό είναι μέρος της ευφυίας του, καθώς όπως έχουμε όλοι δει πολλά από τα μεγάλα του όνειρα έγιναν πραγματικότητα.
Keimeno_Kim2

Εμείς ως κοινωνία μιλάμε για την εύνοια που πρέπει να τυγχάνει το θέμα της ψυχικής υγείας συνολικά, όμως πρέπει να δίνουμε την αντίστοιχη σημασία στα άτομα που ζουν με αυτό, τις στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ζητώ ευγενικά από τα media και την κοινή γνώμη να δείξουν την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία του Kanye και την κατανόησή σας.

Keimeno_Kim3


Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
Kim Kardashian West


31066230-0-image-m-20_1595430197998
Πρώτο θέμα στη Daily Mail αλλά και στα περισσότερα σκανδαλοθηρικά μέσα η κρίση στο γάμο της Κιμ και του Κάνιε. Μάλιστα στην ανάρτησή της η διάσημη τηλεπερσόνα ζήτησε σεβασμό και διακριτικότητα γιατί όπως είπε πάνω από όλα είναι η προστασία των παιδιών της...

Παραλήρημα Κάνιε Γουέστ: Θέλει να χωρίσει την Κιμ Καρντάσιαν και αποκαλεί «Κρις Γιονγκ Ουν» την πεθερά του

Νωρίτερα σήμερα ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι «προσπαθεί να χωρίσει» από την Κιμ Καρντάσιαν από τότε που εκείνη συναντήθηκε με τον συνάδελφό του Meek Mill σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο. Στην τελευταία... έκρηξη του στο Twitter, ο Γουέστ δήλωσε ότι η Κιμ θέλησε εκτός προγράμματος να συναντήσει τον Meek Mill για να μιλήσουν για τη «μεταρρύθμιση στις φυλακές».

Ο Κάνιε Γουέστ, στο νέο του ξέσπασμα αποκάλεσε τη μητέρα της Κιμ, Κρις Τζενερ, ως «Κρις Γιον Γκουν» ενώ τις κατηγόρησε για «λευκή υπεροχή». Ο Γουέστ επανέλαβε, επίσης, τον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του και η πεθερά του «προσπάθησαν με δύο γιατρούς να με πετάξουν σε ψυχιατρείο» επειδή ανησυχούν για την ευημερία του μετά την κάθοδό του στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. «Η Κρις και η Κιμ έκαναν δηλώσεις χωρίς την έγκρισή μου… αυτό δεν πρέπει να το κάνει μια σύζυγος» είπε ο 43χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες αργότερα τα tweets διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του.

[ads-post] 

Όταν ο ράπερ άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε πως η Κιμ ήθελε να ρίξει τη Νορθ

Κάνιε Γουέστ άνοιξε το στόμα του και έριξε βόμβες μεγατόνων σε προεκλογική του ομιλία στη Νότια Καρολίνα προκαλώντας σεισμό στην οικογένειά του. Οι Καρντάσιανς είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού ράπερ ότι μόλις η Κιμ έμαθε πως είναι έγκυος στην Νορθ σκεφτόταν να κάνει έκτρωση. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια.

«Ήρθε με τα χάπια στα χέρια. Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο θεός μου είπε να μην το κάνω», έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο Κάνιε με το κοινό να τον παρακολουθεί εμβρόντητο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα σκανδαλοθηρικά μέσα η οικογένεια της Κιμ δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ξεστόμισε ο Κάνιε Γουέστ ενώ η ίδια η σύζυγός του είναι έξαλλη μαζί του. «Χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα όσα συνέβησαν είναι αποτέλεσμα ενός διπολικού επεισοδίου», λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στο TMZ.

Δείτε τα tweet:

31048464-0-image-a-2_1595400527352
31048940-8547757-image-a-4_1595401127912

Πηγη: protothema.gr