Επιστολές Καλογιάννη σε Αυγενάκη και ΕΣΑΚΕ για την ΚΑΕ Λάρισα


  • Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στις επιστολές του χαρακτηρίζει «δυσανάλογα βαρύ πλήγμα» τον υποβιβασμό της ΚΑΕ Λάρισα, για «υπαρκτό μεν, αλλά τυπικό-λογιστικό ζήτημα»

 

Επιστολές στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον ΕΣΑΚΕ για την προοπτική υποβιβασμού της ΚΑΕ Λάρισα από την Basket league, απέστειλε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο Δήμαρχος στις επιστολές του, χαρακτηρίζει ως «δυσανάλογα βαρύ πλήγμα» τον υποβιβασμό της ΚΑΕ Λάρισα, για «υπαρκτό μεν, αλλά τυπικό-λογιστικό ζήτημα»

Ο κ. Καλογιάννης ζητάει με τις επιστολές του την παρέμβαση του κ. Αυγενάκη όσο και του ΕΣΑΚΕ, με «όλα τα διαθέσιμα μέσα» για την αναθεώρηση της απόφασης της ΕΕΑ και την παραμονή της  ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στην Basket League.

 

Αναλυτικά, η επιστολή του Δημάρχου Λαρισαίων προν τον κ. Αυγενάκη έχει ως εξής: 

«Αξιότιμε κ υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για το κλίμα έντονης ανησυχίας και προβληματισμού που επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου του μπάσκετ στην Λάρισα σχετική με την προοπτική του υποβιβασμού της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ από την Basket league.

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ΕΕΑ, αποτελεί μια μη αναμενόμενη δυσάρεστη εξέλιξη για τα αθλητικά πράγματα της πόλης μας. Δεν σας κρύβω ότι σε μένα προσωπικά αλλά και στην κοινή γνώμη της Λάρισας επικρατεί η αίσθηση ότι για ένα υπαρκτό μεν, αλλά τυπικό-λογιστικό ζήτημα, ο αθλητισμός της περιοχής μας, δέχεται ένα δυσανάλογα βαρύ πλήγμα.

Σας διαβεβαιώ ότι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας, αγκάλιασε την ομάδα, στήριξε την αγωνιστική της πορεία και τέθηκαν οι βάσεις για μια δυναμική ανάπτυξη του μπάσκετ στη Λάρισα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.  

Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και εποικοδομητική η παρέμβασή σας με όλα τα διαθέσιμα μέσα, προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) για την αναθεώρηση της απόφασης της ΕΕΑ και την παραμονή της  ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στην Basket League.»