"Ροζ ιστορίες" μεταξύ εργαζομενων του Νοσοκομείου Τρικάλων!


Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί πολλά για το Νοσοκομείο Τρικάλων, το οποίο συχνά πυκνά απασχολεί την τοπική επικαιρότητα.

Η είδηση όμως που μεταδόθηκε το πρωί της Τρίτης μέσω ερτζιανών και συγκεκριμένα από τη συχνότητα του fm 100 Ράδιο Ζυγός για ένα ζήτημα με «ροζ» διαστάσεις προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αναστάτωση στους διαδρόμους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Όπως μεταδόθηκε σε διπλανό δωμάτιο του χώρου όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων, ένα ζευγάρι που ανήκε στο προσωπικό του Νοσοκομείου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους, οι οποίοι μη μπορώντας να φανταστούν τι ακριβώς συνέβη κάλεσαν την Αστυνομία, υπό το φόβο πιθανής απόδρασης του κρατούμενου ασθενή.

[ads-post] 

Άμεσα στο χώρο έσπευσε ισχυρή Αστυνομική δύναμη που έπιασε το ερωτικό ζευγάρι τη στιγμή της πράξης.

Οι πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη Ιατρό, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, το ζευγάρι που …άναψε φωτιές ανήκει στο επικουρικό νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.


Πηγη: tv10.gr