Φαίη Σκορδά: Οι καλοκαιρινές διακοπές στα Άνω Πορόια Σερρών και τα σενάρια γάμου!


Μέσα από ένα ποστ της στο Instagram, η Φαίη Σκορδά επιδείκνυε τα υπέροχα δαχτυλίδια της και πολλοί έσπευσαν να τη συγχαρούν, αφήνοντας υπονοούμενα περί επισημοποίησης της σχέσης της. 

Μπορεί το «Πρωινό» να βρίσκεται σε καλοκαιρινή άδεια, όμως αυτό δεν ισχύει για την παρουσιάστριά του Φαίη Σκορδά, η οποία οργανώνει την ομάδα της με αποκλειστικό γνώμονα την ανανέωση τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θεματολογία. Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, κάνοντας σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές που θα ξεκινήσουν περί τα τέλη Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η Βορειοελλαδίτισσα οικοδέσποινα μαζί με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη θα ταξιδέψουν αρχικά στη Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση όμως στη συνέχεια τη Χαλκιδική, εκεί όπου κάθε χρόνο απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

 

Στη συνέχεια, οι τρεις τους θα επισκεφθούν και τους γονείς της Φαιης και όλοι μαζί θα μεταβούν στον τόπο καταγωγής της και προσωπικό της «καταφύγιο», στα Άνω Πορόια Σερρών.

 



 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, το πρόσφατο post της στο Instagram με το σχόλιο

«Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που με αγαπάνε αληθινά. Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας», συνοδευόμενο από ένα κοντινό στιγμιότυπο με την ίδια να κοιτά τον φωτογραφικό φακό και να κρατάει ένα ποτήρι κρασί, με αυτοκόλλητο «love you», άναψε «φωτιές» στα social media. Δεδομένου ότι η παρουσιάστρια επιδείκνυε τα υπέροχα δαχτυλίδια της, πολλοί έσπευσαν να τη συγχαρούν, αφήνοντας υπονοούμενα περί επισημοποίησης της σχέσης της. Από το περιβάλλον της πάντως δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, με τους φίλους και συνεργάτες της να δηλώνουν ότι η Φαίη προσωπικά είναι στα καλύτερά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο.

 

 


Πηγή: https://www.serresvoice.gr/2020/07/blog-post_162.html
Follow us: larisacitynews on Facebook