Αρνητικά τα 40 τεστ για κορωνοιο στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα



ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “iTHESSALY.gr” σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα για τα εξής :

Τα Τέστ Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που διενεργούνται με απόφαση του ΤΥΠΕΤ και της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους εργαζόμενους στην Εθνικής Τράπεζας, δεδομένου ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της Τράπεζας και του ασφαλιστικού μας φορέα για την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τεστ μοριακού ελέγχου στο προσωπικό των καταστημάτων και των υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας σε αρκετούς νομούς της χώρας.


Την προηγούμενη Πέμπτη, τις 13 Αυγούστου,  έγινε Προληπτικός Μοριακός Έλεγχος για την ανίχνευση κρουσμάτων Κορωνοϊού από Κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), το οποίο μετέβη στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, στην οδό Παπαναστασίου 48, όπου και πραγματοποίησε Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό σε 40 εργαζόμενους του κεντρικού καταστήματος.
Τα  40 Τέστ του Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό μεταφέρθηκαν στο Αρμόδιο Εργαστήριο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, όπου εξετάστηκαν και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ενώ σήμερα,18.8.2020, Κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΤΥΠΕΤ με Επικεφαλή τον Υπεύθυνο Σύμβουλο του ΤΥΠΕΤ Θεσσαλονίκης, κ. Στέφανο Γκοντονίδη διενήργησε Μοριακό έλεγχο για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους των περιφερειακών υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στην Λάρισα, δηλαδή στα υποκαταστήματα του Πάρκου Σταθμού (782), του Αγίου Γεωργίου (883), της Φιλιππουπόλεως (865).


Επίσης Μοριακός Έλεγχος από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ έγινε και στο Χρηματοδοτικό Κέντρο Λάρισας, την Διεύθυνση Οργάνωσης Λάρισας και το i bank store Λάρισας.

Τα Τέστ του Μοριακού Ελέγχου από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ στην Λάρισα, την σημερινή ημέρα ξεπέρασαν τα 40 συνολικά, ολοκληρώνοντας την εξέταση σχεδόν όλων των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη της Λάρισας.

Το πρόγραμμα διενέργειας Τέστ Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στα εναπομείναντα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας, δηλαδή στα καταστήματα Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων. 

Διευκρινίζεται ότι τηρείται αυστηρά η ανωνυμία των προσώπων, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
Επισημαίνουμε ότι, αυτή η σημαντική πρωτοβουλία, το κόστος της οποίας έχει αναλάβει από κοινού η Τράπεζα και το ΤΥΠΕΤ, πέρα από το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνει για τον άνθρωπο εργαζόμενο τραπεζοϋπάλληλο, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του ασφαλιστικού μας φορέα σε ότι αφορά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων, για τους εργαζόμενους διαχρονικά και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους. 

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό πως από τους μέχρι στιγμής ελέγχους δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα στην Εθνική Τράπεζα.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/08/40.html
Follow us: larisacitynews on Facebook