Σύσκεψη στον Αμπελώνα Λάρισας για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού



Η ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω Covid-19 στον Αμπελωνα απασχολησε τη σημερινή 
σύσκεψη που συγκαλεσε  ο Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου, και συμμετειχαν  ο Νικόλαος Μιχαλάκης, Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Βούλα Τσακνάκη, Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα, ο κ. Μπίρδας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και ο Σπύρος Γκατζηρούλης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών & Εμπόρων Αμπελώνα. 

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε
επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.
Υπήρξε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος, ενώ οι συμμετέχοντες εξέφρασαν εύλογες απορίες και προβληματισμούς. 

Φυσικά, κοινή συνισταμένη των απόψεων όλων των παριστάμενων είναι η αδήριτη ανάγκη να τηρηθούν πιστά τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού στον Αμπελώνα.

 

Γ. Κοκουρας

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκουρα κρίνεται απολύτως απαραίτητη η έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής οι οποίοι πλήττονται σκληρά, για δεύτερη φορά σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

Ακομη, ο Δήμαρχος Τυρνάβου γνωστοποίησε πως Δημοτική Αρχή και Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων Αμπελώνα, σε αγαστή συνεργασία, θα διεκδικήσουν σε κεντρικό επίπεδο τη δίκαιη αποζημίωση των επαγγελματιών του Αμπελώνα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα.
Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, τους συνδημότες μας κατέληξε ο δήμαρχος.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/08/blog-post_782.html
Follow us: larisacitynews on Facebook