Γαλλοβελγικό τηλεπαιχνίδι επιβίωσης στην Καλαμπάκα και στη Νιγρίτα Σερρών;


Τα γυρίσματα του παιχνιδιού επιβίωσης pekinexpress, γαλλοβελγικής παραγωγής, θα φιλοξενήσει η περιοχή της Νιγρίτας Σερρών. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έξι ζευγάρια διαγωνιζομένων από συγγενείς και συντρόφους μέχρι άγνωστους μεταξύ τους καλούνται να ταξιδέψουν έχοντας μικρό μπάτζετ και κάνοντας ωτοστόπ! Τα ζευγάρια ανταγωνίζονται σε έναν αγώνα. Ο μόνος προϋπολογισμός τους είναι ένα ευρώ ανά ημέρα και ανά άτομο. Πρέπει λοιπόν να κάνουν ωτοστόπ για να φτάσουν στο σημείο άφιξης και να τους προσφερθεί στέγη και τροφή, εάν δεν θέλουν να περάσουν μια νύχτα έξω και νηστικοί. Ο στόχος για κάθε ζεύγος είναι να φτάσει στην pole position στο τέλος κάθε σταθμού και συνεπώς να συλλέξει φυλαχτά διαφορετικής αξίας, ελπίζοντας να κερδίσει στον τελικό. Όταν ένα ζευγάρι φτάσει τελευταίο, κινδυνεύει να αποβληθεί.


Για την φετινή σεζόν έχουν γίνει γυρίσματα στην Αφρική, στην Νότια Αμερική, στην Ασία και τώρα ολοκληρώνονται στην Ελλάδα με επόμενο σταθμό την Τουρκία. Η Ελλάδα αποτέλεσε την πρώτη χώρα στην Ευρώπη και τα γυρίσματα ήδη ολοκληρώθηκαν στην Ολυμπία, στην Αθήνα και στην Καλαμπάκα.  Τελευταίο σταθμό της χώρας μας αποτελεί η Νιγρίτα για τους 40 Γάλλους, τεχνικούς και συμμετέχοντες της τηλεοπτικής παραγωγής.


Αύριο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30 αναμένεται η άφιξη των παικτών στην περιοχή «Τσακαλάδες», όπου βρίσκεται το πηγάδι της Γερακίνας. Στην συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν φιλοξενία σε σπίτια της Νιγρίτας για να μην αναγκαστούν να περάσουν το βράδυ τους έξω και χωρίς φαγητό. Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 το πρωί θα γίνουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα με τις δοκιμασίες τις οποίες θα πρέπει να περάσουν οι παίκτες, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της Νιγρίτας. Για το κοινό που θα θέλει να παραβρεθεί η είσοδος θα επιτραπεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, λόγω του covid-19.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή έχει την πλήρη στήριξη του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά του ίδιου του περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

Πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης το οποίο θα προβληθεί για 15η χρονιά στην Γαλλική τηλεόραση Μ6, με 4 εκατομμύρια τηλεθεατές, και σε 40 ακόμη χώρες.


Πηγη: serresvoice.gr