Δημος Τρικκαίων: Εμπρακτη αλληλεγγύη των τρικαλινών στους πληγέντες γείτονες - Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών


Ο Δήμος Τρικκαίων και οι Εθελοντές Τρικάλων συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τη συγκέντρωση ειδών από του τρικαλινούς και τις τρικαλινές για τους πληγέντες από τον «Ιανό» Δήμους. 


Η τεράστια προσφορά ειδών από τους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων και η συνεχής ανάγκη για ενίσχυση των πληγέντων, οδήγησαν σε λήψη απόφασης για συνέχιση της συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών. 


Ηδη πραγματοποιήθηκαν 4 αποστολές στους γειτονικούς Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου, καθώς από την πρώτη ημέρα οι τρικαλινοί/ες ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων και των Εθελοντών Τρικάλων. με τον τρόπο αυτόν, όπως τόνισε ο εντεταλμένος για τον εθελοντισμό δημοτικός σύμβουλους Τρικκαίων κ. Μιχ. Λάππας «οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές δείξαμε και πάλι έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στους πληγέντες».


Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί τους πολίτες, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις που μετέχουν στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία.


Η συγκέντρωση των ειδών, γίνεται και πάλι στο Ε ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ), από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2020, ώρες 09:00 – 13:00. Επίσης, τα απογεύματα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

 


Τα είδη που συγκεντρώνονται, είναι:

-είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, σφουγγάρια, σαπούνια, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, χτένες ωτοκαθαριστικά, χαρτιά υγείας, αποσμητικά roll on)

- κλινοσκεπάσματα

– είδη καθαρισμού (καθαριστικά πατώματος, καθαριστικά τζαμιών, χλωρίνη, υγρό πιάτων)

– τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφές, ζάχαρη, πελτέδες, αλάτι)

– πετσέτες προσώπου, σώματος

– μωρομάντηλα, γάλα και κρέμες για μωρά

-πάνες μωρουδιακές και ενηλίκων


ΠΡΟΣΟΧΗ:
- Δεν χρειάζονται πλέον εμφιαλωμένα νερά
- Δεν χρειάζεται ρουχισμός

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.


*Στις φωτό, αποστολή των ειδών με τη συνδρομή εθελοντών, προσωπικού της Π.Υ Τρικάλων, μελών του Συλλόγου Κρητών Νομού Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης»



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/blog-post_383.html
Follow us: larisacitynews on Facebook