Προσφορά από την Τράπεζα Τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Σημαντική ποσότητα τροφίμων  προσέφερε η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  για  τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Tα προϊόντα παρέδωσε  η πρόεδρος του Δ. Σ. κα Μπλιάτσου Φωτεινή η οποία  επισήμανε  ότι είναι  σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες  που έχουν κοινό σκοπό τη στήριξη  των ευπαθών ομάδων που βρίσκονται  σε ανάγκη, προωθώντας πάντα  την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα  παρέλαβαν τα  στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/blog-post_836.html
Follow us: larisacitynews on Facebook