Σε αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)


Απ. Καλογιάννης : Να λειτουργήσουμε συντεταγμένα για να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία

  • Παρέστη στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων στον Αγ. Κωνσταντίνο και του ΕΕΕΕΚ


To μήνυμα της ενότητας προκειμένου όλοι μαζί και συντεταγμένα να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, έστειλε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κατά την παρουσία του σε αγιασμούς σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 


Ο κ. Καλογιάννης παρέστη στον αγιασμό που τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο 5ο και 36ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και στην συνέχεια στον αγιασμό στο νέο διδακτήριο του ΕΕΕΚ στην Νεάπολη. 


Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες του Αγιου Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων προστασίας, ώστε αν είναι δυνατόν να αποφύγουμε προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι οι στιγμές που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους, ενώ επεσήμανε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι πάνινες μάσκες θα διανεμηθούν εντός της εβδομάδας, αφού ως γνωστόν στα σχολεία της Θεσσαλίας η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔ προχώρησε σε διανομή μασκών  μιας χρήσης, έως ότου παραληφθούν οι πάνινες. 


Ο Δήμαρχος βρέθηκε και στο νεοαναγειρόμενο διδακτήριο του ΕΕΕΚ, στην συνοικία της Νεάπολης. Το σύγχρονο κτίριο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, αναγέρθηκε σε οικόπεδο του Δημου Λαρισαίων. Ο Απόστολος Καλογιάννης, τόνισε ότι η κατασκευή του σύγχρονου διδακτηρίου, αποτελεί προϊόν της εύρυθμης και σωστής συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών και φορέων που έρχονται να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα και κενά.

 


Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/blog-post_989.html
Follow us: larisacitynews on Facebook