Νέες παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας



Σε παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθαρίζοντας τάφρους σε επικίνδυνα σημεία και υλοποιώντας εργασίες κατασκευής τοιχών αντιστήριξης και σωληνωτών οχετών με τα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων. 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας - Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 68.300 ευρώ.

«Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 
 
«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας, είμαστε παντού όπου υπάρχει ανάγκη, με χρήσιμα έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Παρά τις δυσκολίες της εποχής δεν σταματάμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα. Έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/blog-post_622.html
Follow us: larisacitynews on Facebook