Το μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας για τις καταστροφές στην πόλη

Το μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας για τις καταστροφές στην πόληΜε μήνυμά του στα social media ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλειος Τσιάκος, στέλνει το μήνυμά του στους συνδημότες του για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η πόλη της Καρδίτσας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.
Στο μήνυμά του αναλυτικά αναφέρει: 

Καλημέρα στην πόλη που ξυπνάει σιγά - σιγά σε μια νέα δύσκολη πραγματικότητα. 

Οι ώρες που περάσαμε και που περνάμε είναι δύσκολες. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Ωστόσο οι καταστροφές είναι πολύ μεγάλες σε σπίτια και επιχειρήσεις. 

Ηδη απο το βράδυ της μεγάλης πλημμύρας είχαμε μιλήσει με τους αρμόδιους υπουργούς και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν στο Δημαρχείο οπου ανακοίνωσαν σειρά μέτρων. 

Για αυτά θα σας ενημερώσω εντός της ημέρας. 

Γνωρίζω ότι έχουμε τεράστια προβλήματα. Άνθρωποι που κινδύνεψαν να πνιγούν, σπίτια και επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, υποδομές που υπέστησαν ανεπανόρθωτες καταστροφές. 

Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχει σε μεγάλο μέρος της πόλης, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες είναι προβληματικές... η υδροδότηση σε ορισμένα σημεία έχει διακοπεί και τόσα άλλα... Όμως θα τα καταφέρουμε. 

Έχουμε περάσει στη ζωή μας πολλές δυσκολίες. Μία ακόμη είναι και αυτή. Θα ξαναφτιάξουμε την πόλη καλύτερη από ότι ήταν. Θα ξαναφτιάξουμε τα χωριά μας. 

Θέλω να γνωρίζετε ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη παρέλθει. Υπάρχουν περιοχές που συνεχίζουν να δοκιμάζονται. 

Η δημοτική αρχή δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να εργάζεται με στόχο αρχικά να μην έχουμε θύματα και κατά δεύτερο η επόμενη μέρα της καταστροφής, να είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος. 

Καλημέρα σε όλους και όλες. 

Με κοινή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Να θυμάστε ότι το καινούργιο που θα χτίσουμε θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που αφήνουμε πίσω μας.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/blog-post_775.html
Follow us: larisacitynews on Facebook