Επιμελητήριο Λαρισας: Export Ready Ψηφιακό Εργαστήριο


Export Ready Ψηφιακό Εργαστήριο: Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19, 30 Σεπτεμβρίου 2020


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι: 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνει την 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16.00 ψηφιακό εργαστήριο με θέμα «Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις εξαγωγές στην εποχή της Covid-19».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις τάσεις, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται στο Διεθνές εμπόριο μετά την πανδημία. Θα συζητηθούν θέματα όπως: Οι επιπτώσεις του Covid-19 στις παγκόσμιες εμπορικές ροές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι ευκαιρίες μετά την πανδημία σε Ευρώπη και Υποσαχάρια Αφρική, οι ανατροπές στις ελληνικές εξαγωγές μέσα στην πανδημία, αλλά και πως οι ελληνικές επιχειρήσεις προσαρμόστηκαν στις νέες εμπορικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Αμαλία Γκουνέλα, Τομέας Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής του ΣΕΒ (Τηλ.: 2115006107, email: ir@sev.org.gr) ή/και να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο ο οποίος έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του Επιμελητηρίου Λάρισας και  στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΣΕΒ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του Επιμελητηρίου Λάρισας ή στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΣΕΒ.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στον διαδικτυακό ιστότοπο του Επιμελητηρίου Λάρισας ή στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΣΕΒ.


Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/09/export-ready.html
Follow us: larisacitynews on Facebook