Θέατρο των Οδοιπόρων - Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων 2020-21Νέος κύκλος μαθημάτων - Οκτώβριος 2020 - Ιούνιος 2021


Με εκπαιδευτή, τον σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη


Συνεργαζόμενη εκπαιδεύτρια στο μάθημα του χορού και της κινησιολογία σκηνής, η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου
Στον καλλιτεχνικό συντονισμό του εργαστηρίου, o ηθοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος


Ανοιχτά μαθήματα του εργαστηρίου, Δευτέρα 26/10 

στις 16:30-18:30 και Τετάρτη 28/10 στις 15:30-17:30.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τα ανοιχτά μαθήματα στο τλφ 6974186545, στο mail tz7odoiporoi.g@gmail.com και

με μήνυμα στην σελίδα της ομάδας: Θέατρο των Οδοιπόρων/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τα μαθήματα του εργαστηρίου, Νοέμβριος - Ιούνιος, δύο δίωρα την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα στις 16:30-18:30 και Τετάρτη στις 15:30-17:30 θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου - 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές.


Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της ομάδας των Οδοιπόρων, ανοίγει την αυλαία για 6η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της, το 2012 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου.

Πέραν των δύο βασικών εκπαιδευτών του εργαστηρίου, ακόμα πολλοί θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την ιστορία Θεάτρου,την δραματουργία κειμένων, τον αυτοσχεδιασμό, την υποκριτική, την ορθοφωνία, την μουσική, την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την οπλομαχική και την σκηνοθεσία.

Η θεατρική διδαχή θα γίνει άσκηση και πράξη, θεατρική πράξη στην ολοκλήρωση του εργαστηρίου τον Ιούνιο.

Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας, Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνοδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών.Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/2020-21.html
Follow us: larisacitynews on Facebook