Επίσκεψη του προέδρου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων στη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


     Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στη Διευθύντρια  Δ.Ε. Τρικάλων, κα. Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων, κ. Σωτήριος Βησσαράκος.

     Η κα. Ξυνοπούλου, αφού του ευχήθηκε μια δημιουργική θητεία, καθώς εκλέχθηκε τον περασμένο Ιούλιο να υπηρετήσει το συγκοινωνιακό φορέα από τη θέση του Προέδρου, επεσήμανε τη σπουδαιότητα  της αγαστής συνεργασίας τους, λόγω της μεταφοράς μαθητών με τα λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ζήτημα της πανδημίας και κατά συνέπεια της ασφαλούς μετακίνησης μαθητών των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η Διευθύντρια τόνισε την έως τώρα άριστη προσπάθεια που γίνεται σε αυτόν τον τομέα και δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε αυτή, εάν και όποτε εμφανιστούν προβλήματα, πράγμα που απεύχεται.

 

     Ο κ. Βησσαράκος συνεχάρη κι αυτός με τη σειρά του τη Διευθύντρια για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και σημείωσε πως και οι δύο πλευρές κατέχουν νευραλγικά πόστα που χρήζουν τη συνεχή επαγρύπνησή τους, από τη στιγμή που αφορούν στην υγεία και τη ζωή.



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_900.html
Follow us: larisacitynews on Facebook