Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελακίων


Επιστολή παραίτησης από το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελακίων απέστειλε ο μέχρι πρό-τινος πρόεδρος Ιωάννης Π. Τάζες στον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη.

 

Στην επιστολή παραίτησης αναφέρονται τα εξής:

"Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελακίων, με άμεση ισχύ, για λόγους υγείας και για λόγους διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους οι οποίοι αποφάσισαν την ανεκδιήγητη μετεγκαταστάση προσφύγων και μεταναστών – εν κρυπτώ και εν μέσω νυκτός – χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτούν και να ενημερώσουν τόσο τη Δημοτική Αρχή Τεμπών, όσο και το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελακίων.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω ως Πρόεδρος το Τοπικό Συμβού-λιο αυτής της Ιστορικής Κοινότητας επί ένα έτος, και απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις προηγούμενες τοπικές εκλογές, διαβεβαιώνοντάς τους ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου με ειλικρίνεια, εντιμότητα και χωρίς διακρίσεις έναντι όλων.

Σας εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο σας".


Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_712.html
Follow us: larisacitynews on Facebook