Η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της


Η Eλληνίδα Κιμ Καρντάσιαν, το κορίτσι που αναστατώνει τα τηλεοπτικά πάνελ, η Ιωάννα Τούνη, τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ευτυχισμένη. Ο άνθρωπος που άλλαξε τη διάθεσή της είναι ο πρώην τερματοφύλακας Γιάννη Σιδεράκης. Έπειτα από το άδοξο τέλος που είχε η τελευταία της σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Τζεβρεντζή, η όμορφη Ιωάννα είχε ανάγκη να ζήσει κάτι όμορφο και τρυφερό.

Δεν πρόκειται για μια καινούργια γνωριμία. Η Ιωάννα και ο Γιάννης ήταν μαζί πριν από από τέσσερα χρόνια. Η σχέση αναθερμάνθηκε όταν η σέξι Θεσσαλονικιά τον επισκέφθηκε στη Σέριφο, όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Τώρα, οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι διαχυτικοί και υπάρχει πολύ μεγάλη οικειότητα ανάμεσά τους. Η όμορφη Ιωάννα έζησε μια αρκετά ταραγμένη περίοδο, με δύσκολες καταστάσεις, καθώς εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που δημοσιοποίησε βίντεο με προσωπικά δεδομένα της, ενώ η σχέση της με την πρώην κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου είναι τεταμένη. Τώρα ήταν η στιγμή που ήθελε δίπλα της ένα στήριγμα, έναν άνθρωπο που να την καταλαβαίνει. 

 

Η φλόγα δεν έσβησε

Το κορίτσι που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας «My style rocks» γνωρίστηκε με τον Γ. Σιδεράκη στη Θεσσαλονίκη και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν τόσο ερωτευμένοι που, όταν ο Γιάννης πήρε μεταγραφή σε ομάδα των Τρικάλων, η Ιωάννα τον ακολούθησε στη θεσσαλική πόλη. Η συγκατοίκηση δεν πήγε πολύ καλά και ο λόγος ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους. Η Ιωάννα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από τότε ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο. Η φλόγα δεν είχε σβήσει ανάμεσά τους. Πάντα παρακολουθούσε ο ένας τη ζωή του άλλου. Όταν ένας κύκλος δεν κλείνει, τότε οφείλουμε να ζήσουμε το τέλος. Αυτό σκέφτηκαν και αποφάσισαν να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Είναι πιο κατασταλαγμένοι, θέλουν να το ζήσουν, να καλύψουν τον χαμένο χρόνο και να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η σχέση θα έχει αίσιο τέλος. Προς το παρόν ζουν την κάθε στιγμή όπως της αξίζει.


Πηγη: Reallife