Λάρισα: Επιστολή παραίτησης του Χρήστου Μάρκου από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Με επιστολή ο κ. Χρήστος Μάρκου (Πρόεδρος ΔΣ Συλλ. Εργαζομ. Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος ΓΣ  Ομοσπ. Συλλ. Υπαλλήλων Αιρ. Περιφ. Ελλάδος, Μέλος ΕΓ ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λάρισας, Υπάλληλος Περιφ. Θεσσαλίας / Επόπτης Αγοράς Τμ. Εμπορίου Π.Ε. Λάρισας) υποβάλλει την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ:

"Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Επίσης, δηλώνω ότι απομακρύνομαι από  οποιαδήποτε δράση που σχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα κατόπιν ενστάσεων-διαφωνιών από την πλευρά μου,  για την λειτουργία του κόμματος σε επίπεδο κεντρικών αποφάσεων και στρατηγικής. Η στάση ζωής μου, όπως αποδεικνύεται κι από την ως τώρα πορεία μου, είναι ασυμβίβαστη με την εσωστρέφεια και την έλλειψη σύνδεσης με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Με λυπεί βαθιά η επιλογή μου αυτή, διότι προτού ακόμη ενταχθώ ως  οργανωμένο μέλος στο κόμμα εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, είχα υποστηρίξει δημοσίως προοδευτικές πολιτικές ή αποφάσεις της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να υποστηρίζω κάτι που δεν με εκφράζει πλέον!

Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους τους πρώην συντρόφους των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του ν. Λάρισας και θέλω να δηλώσω επίσης από την ψυχή μου ότι θα μου λείψει η συμπόρευση μαζί τους! Με όλες και με όλους είχα άψογη συνεργασία."



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_408.html
Follow us: larisacitynews on Facebook