Προσφορά του εστιατορίου "Λοφίο" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων


Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε το εστιατόριο «ΛΟΦΙΟ» στη Λάρισα μετά τα έκτακτα μέτρα που έφερε ο κορονοϊός  προσφέροντας μερίδες φαγητού στους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κκ Ζαχαρής Χρήστος και Τεκερλέκης Ανδρέας οι οποίοι προσέφεραν τις μερίδες τόνισαν ότι « αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε για τους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου  της πόλης μας.»

Από την πλευρά του Δήμου τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρης Βούλγαρης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας   Έφη Ζιώγα οι οποίοι  τόνισαν  ότι  «τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  για φορείς και επιχειρήσεις».

 Επίσης παρευρέθηκαν  η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών Βασιλική Δοβλατανιώτη,  ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Θοδωρής Γαντζούδης , και η Κοινωνική Λειτουργός Αντιγόνη Μπουχώρη .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_848.html
Follow us: larisacitynews on Facebook