«Άνοιξαν» τέσσερα καταστήματα στην περιοχή της Καρδίτσας


Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ως δράστης χθες (30-10-2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων, ένα άτομο, κατηγορούμενο για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο δράστης μαζί με ακόμη ένα συνεργό του, διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά ένα φορητό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο φορητός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/blog-post_448.html
Follow us: larisacitynews on Facebook