Δωρεάν Rapid Tests για τον κορωνοιό από κλιμάκια του ΕΟΔΥ το Σάββατο στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα



Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 5η ΥΠΕ και τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) στη Λάρισα. Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, αύριο Σάββατο 24 Οκτωβρίου από ώρα 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική Σχολή. 
 
Η πρωτοβουλία του μαζικού δειγματοληπτικού ελέγχου για τον εντοπισμό ασυμπτωματικών φορέων του ιού στην κοινότητα, έρχεται σε συνέχεια της σύσκεψης που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, μετά την ένταξη της Π.Ε. Λάρισας στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης και των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός. 

«Μετά την επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την προμήθεια των rapid tests στις Κινητές Μονάδες και στην 5η ΥΠΕ, για τη διενέργεια της μαζικής δωρεάν δειγματοληψίας στη Λάρισα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.


Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/rapid-tests.html
Follow us: larisacitynews on Facebook