ΣΘΕΒ: Εκπαίδευση στελεχών του Ομίλου TEDRA για την ανάπτυξη τεχνικών πωλήσεων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε θέματα ανάπτυξης τεχνικών πωλήσεων και διαχείρισης πελατών, με εισηγητή τον κ. Γιάννη Τζαβλόπουλο, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.

Στελέχη του ομίλου TEDRA, από τις εταιρίες TEDRA, FERTECH production και FERTILIS trade, που ειδικεύονται στην μελέτη, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση έργων, στην υψηλής τεχνολογίας διαχείριση – αξιοποίηση αποβλήτων και τη διαχείριση οργανικών και οργανοχημικών λιπασμάτων συμμετείχαν στο σεμινάριο, που στόχο είχε την εξοικείωση με τις τεχνικές και τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων. 

 

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον αποτελεσματικό χειρισμό της διαδικασίας πώλησης αλλά και στις απαραίτητες τεχνικές και συμπεριφορές ενός πωλητή ανάλογα με τον πελάτη που έχει απέναντί του. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Διοίκηση του ομίλου TEDRA επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση, εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών όλων των ειδικοτήτων δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της.



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/10/tedra.html
Follow us: larisacitynews on Facebook