Εργαζόμενοι του ΠΓΝ Λάρισας: Μπλόκο στο Αστικό 4 - Συγκλονιστικές εικόνες (VIDEO)

Εργαζόμενοι του ΠΓΝ Λάρισας: Μπλόκο στο Αστικό 4-Συγκλονιστικές εικόνες (VIDEO)



Αγανάκτηση επικρατεί εδώ και καιρό στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου με το αστικό Λάρισας οι οποίοι ζητάνε και από την διοίκηση να μισθώσει ειδικά για τις πρωινή μεσημεριανή αλλά και την βραδινή βάρδια λεωφορείο διότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να προσαρμοστεί, το αστικό της Λάρισας αδιαφορεί παντελώς. Εκτός αυτού σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουν την πανδημία απαιτούν και όχι επαιτούν την μέγιστη προσοχή και ασφάλεια προς αυτούς. Υπάρχουν μέρες (οι περισσότερες ) που ο αριθμός επιβατών στο αστικό υπερβάλλει και δυστυχώς υπάρχει κίνδυνος διασποράς με αυξημένη πιθανότητα. Απαιτούν τόσο η Διοίκηση που το γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και καιρό όσο και η διοίκηση του Αστικού να βρει άμεσα λύση. Και η λύση βρίσκεται άμεσα όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που έχουν ικανότητες αμεσότητας και αξιοπρεπή ευαισθησία για τον άνθρωπο χωρίς να κοιτάζουν μόνο το κέρδος..Σε αυτές τις εποχές δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αυτό. Όλοι χάσαμε και χάνουμε κάτι. Ευελπιστούν ακόμα και την ύστατη στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν γίνεται ένας εργαζόμενος μετά από οκτώ ώρες όρθιος να περιμένει μία ώρα λεωφορείο και να τον πηγαίνουν και μέσω Λαμίας. Να βρουν την λύση τώρα και να μην ξαναβγεί κανείς να κατηγορήσει ότι τα κάνουμε για λόγους επικοινωνιακούς. Δεν έχει κανένας όρεξη να ασχολείται με τα δρομολόγια των Αστικών. Έχουμε κι άλλες σημαντικότερες δουλειές να κάνουμε στην ζωή μας. 
Το μπλόκο του συγκεκριμένου αστικού έγινε για 15 λεπτά ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην αδιαφορία τους να δουν το πρόβλημα αλλά και γιατί το λεωφορείο όπως θα ακούσετε δεν ήταν και στην ώρα του. 

Υ.Σ. Ελπίζουμε να μην παίρνουν και κανένα επίδομα από το κράτος για την δήθεν μείωση των επιβατών (τότε νομίζω ότι είμαστε όλοι για γέλια). Και μην μας πουν ότι δεν έχουν λεωφορεία και οδηγούς. Για την Λάρισα λέμε πάντα. Και όταν λέμε Διασπορά δεν μιλάμε για διασπορά του Ελληνισμού αλλά για την ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ!!! 

Δείτε το σχετικό video...



Εργαζόμενοι του ΠΓΝ Λάρισας 
Τσάπαλης Λάμπρος 
Μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων 
Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.


Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/4-video.html
Follow us: larisacitynews on Facebook