Σε 7ήμερη καραντίνα η Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας


«Όπως είναι ήδη γνωστό, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε διασπορά του covid-19 σε ασθενείς και Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Κλινικής του ΠΓΝΛ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που υπογράφει ο διευθυντής της Αθανάσιος Κωτσάκης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/COVID19-lixi-karantinas-apomonosis.pdf), σε συνεργασία με τη Διοίκηση, την επιτροπή Λοιμώξεων, την Ιατρική και Νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου, προβήκαμε στις παρακάτω ενέργειες:  7ήμερη καραντίνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, απολύμανση όλων των χώρων στο τμήμα ημερήσιας χημειοθεραπείας καθώς και της ογκολογικής κλινικής. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο.

Όλοι οι ασθενείς των οποίων η θεραπεία ή τα ραντεβού ακυρώθηκαν, σύντομα θα ενημερωθούν από το προσωπικό της κλινικής για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν για τη θεραπεία τους και για τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού τους.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και στους συναδέλφους μας που νόσησαν, αλλά και στο σύνολο των συμπολιτών μας που ταλαιπωρούνται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, το έχουμε πετύχει  άλλωστε άπειρες φορές».Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/7_15.html
Follow us: larisacitynews on Facebook