Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο υποκαταστήματος της Alpha Bank στη ΛάρισαΜε νέα σύνθεση Προσωπικού λειτουργεί από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank στη Λάρισα (Αλ. Παπαναστασίου 23)   

Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 23 στη Λάρισα, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε Εργαζόμενο χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου.     

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα προχώρησε άμεσα σε γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν έως και χθες στο Κατάστημα θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.     
 
Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού της Τράπεζας από  Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.  

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/alpha-bank.html
Follow us: larisacitynews on Facebook