Αποξηραντίριο και σαράντα κιλά χασίς εντοπίστηκαν στην Αγιά


Σαράντα κιλά χασίς κατέσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μετά από έρευνα στο δάσος Πολυδενδρίου στην Αγιά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν προχθές το «αποξηραντήριο» των δραστών σε απόκρημνη περιοχή σε ρέμα κοντά στον Ρακοπόταμο, αλλά δεν έχουν εντοπίσει ακόμη τη φυτεία που εκτιμάται ότι βρίσκεται στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περνώντας τα Βασιλικά Κτήματα και περπατώντας για περίπου 2 ώρες, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το αποξηραντήριο των καλλιεργητών κατάσχοντας περί τα 40 κιλά χασίς που εγκατέλειψαν οι δράστες.

 

Δεδομένης της εποχής η συγκομιδή της κάνναβης έχει πλέον ολοκληρωθεί αλλά είναι άγνωστο τι μεσολάβησε και οι δράστες εγκατέλειψαν την ποσότητα των σαράντα κιλών και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομία εστιάζει τις έρευνες σε πέντε Αλβανούς που ζουν στις περιοχές Αγιάς, Στεφανοβίκειου και Λάρισας. Για την υπόθεση συνελήφθη ως ύποπτος 39χρονος κάτοικος χωριού της Αγιάς. Στο σπίτι του στη Λάρισα συνελήφθη μια 24χρονη φίλη του ενώ βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.


Πηγη: Λ.Ε. ΚΟΣΜΟΣ 

(*με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)