Δήμος Λαρισαίων: "Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των εργαζομένων"


  • «Η ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης υπαλλήλων στο Δήμο εμπεριέχει ψεύδη και προκαλεί αγανάκτηση»


Αγανάκτηση προκαλεί η ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης υπαλλήλων στο Δήμο Λαρισαίων για τα μέτρα προστασίας που τηρούνται στο Δήμο Λαρισαίων. 

Η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας εμπεριέχει ψεύδη και επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ειδικά σε μια στιγμή η Λάρισα και όλη η χώρα δίνει μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. 

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα ασφαλείας υπογραμμίζεται πως ο Δήμος Λαρισαίων τηρεί από την πρώτη φάση της πανδημίας του κορονοιού όλες τις προβλέψεις και τα μέτρα προστασίας για την εργασία των υπαλλήλων κατά την περίοδο της πανδημίας.  

 

Σημειώνεται ότι από την αρχή της πανδημίας όσες  περιπτώσεις εντοπισμού κρουσμάτων σε προσωπικό του Δήμου Λαρισαίων προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και με συντονισμό του γιατρού εργασίας του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα μέτρα ατομικής προστασίας των υπαλλήλων,  στην προμήθεια αντισηπτικών κ.α. 

Το προσωπικό του Δήμου Λαρισαίων γνωρίζει πολύ καλά εάν τηρούνται τα μέτρα. Γι αυτό και προκαλεί μεγαλύτερη αγανάκτηση η  επιχειρούμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στην κοινωνία εκ μέρους συνδικαλιστή υπαλλήλου του Δήμου, ο οποίος έγινε και… γιατρός. Ντροπή!



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/blog-post_83.html
Follow us: larisacitynews on Facebook