Πρόταση γάμου του Λαρισαίου "βασιλια των τσιγγάνων" Μάρκου Βιλανάκη στην πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου


Η Διονυσία Κουκίου είναι ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη! Η πρώην Σταρ Ελλάς που πλέον δεν ασχολείται με τον χώρο της μόδας αλλά διατηρεί δυο κέντρα σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονικη, ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη.

 

Όπως είχε γράψει  το TLIFE, o αποκαλούμενος ως “ο βασιλιάς των τσιγγάνων” ζει εδώ και λίγο καιρό κάτω από την ίδια στέγη με την καλλονή σύντροφό του σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές ταξιδεύει στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου και επισκέπτονται την οικογένειά του, η οποία συμπαθεί πολύ την Διονυσία.

Και μπορεί το ζευγάρι να ζει ευτυχισμένο αλλά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με την Real News, πριν λίγες μέρες η Διονυσία δέχθηκε από τον καλό της, πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο για εκείνον “I Do”! Mετά το ναι της Διονυσίας και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όπως δήλωσε η Διονυσία είναι πολύ ευτυχισμένοι και παρά τις δύσκολες εποχές κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και αισιοδοξούν!


Πηγή: tlife.gr