Μοριακά Τεστ κορωνοϊού (COVID-19) για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Φαρκαδόνας

 

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο Δήμαρχος Σπυρίδωνας Αγναντής , με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας,  αποφάσισαν και θα πραγματοποιήσουν μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19, σε όλους τους εργαζομένους των υπηρεσιών του Δήμου.
 
Η μοριακή ανίχνευση (μοριακό τεστ κορωνοϊού) αποτελεί προς το παρόν την πιο έγκυρη μέθοδο για τη διάγνωση του COVID-19. Η εξέταση είναι απλή και το αποτέλεσμα άμεσο.
 
Ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις και καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο τεστ,  αναλαμβάνοντας την ευθύνη  τους, προστατεύοντας τον εαυτό τους  και τους γύρω τους.
 
Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα υγείας του ΕΟΔΥ Τρικάλων , με την συνεργασία της υπευθύνου κυρίας Δήμητρας Νάτσινα,  την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας. Θα ξεκινήσει από τις 8.30 το πρωϊ  και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 13.30.
 
Έχει καταρτιστεί πρόγραμμα και οι εργαζόμενοι της κάθε υπηρεσίας θα ενημερωθούν από τους προϊσταμένους τους για την ώρα προσέλευσής τους στον χώρο.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην πρόληψη και στη σωστή ενημέρωση, μαζί με την διατήρηση των μέτρων , αντιλαμβανόμενοι ότι ο ιός βρίσκεται παντού.



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/covid-19_23.html
Follow us: larisacitynews on Facebook