ΔΕΗ: Αναστολή λειτουργίας καταστήματος Καρδίτσας λόγω ύποπτου κρούσματος Covid-19


Η ΔΕΗ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στην Καρδίτσα, ενημερώνει για τα εξής: 

  • Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος μέχρι και την Πέμπτη 26.11.2020.  

  • Προγραμματίστηκε συστηματική απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.

  • Προγραμματίστηκε για σήμερα, Τρίτη 24.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της  Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 για όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Παρασκευή 27.11.2020  

  • Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr για όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.

 

Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.



Πηγή: https://www.larisacitynews.gr/2020/11/covid-19_24.html
Follow us: larisacitynews on Facebook