Βόλος: Τι οδήγησε στην αυτοκτονία τον 62χρονο επιχειρηματία - Το σημείωμα που άφησε


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία που απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιαίτερα ευαίσθητος επιχειρηματίας, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση. Το σημείωμα βρέθηκε πάνω στο γραφείο του στον 1ο όροφο του cafe Novel, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, ο Γ.Κ. δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον οδήγησε τόσο άδικα και πρόωρα στον θάνατο. Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το τελευταίο του σημείωμα ως μία κατάθεση ψυχής, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά του, τα παράπονά του και τις επιθυμίες του. Η μοναξιά που αισθανόταν ήταν εκείνη που φαίνεται ότι τον οδήγησε στον θάνατο. Ο επιχειρηματίας υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην τοπική κοινωνία, ενώ προσέφερε και στο Ορφανοτροφείο Βόλου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, με μεγάλη αγάπη στο θέατρο και τις τέχνες.
[ads-post] 
Πριν από τον πόλεμο της Συρίας, διατηρούσε εκεί εργοστάσιο παιδικών ενδυμάτων με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ παλιότερα δραστηριοποιήθηκε και στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου. O εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, την τέως σύζυγό του και τη σύντροφό του.


Πηγή: thenewspaper.gr