Νέα παρουσίαση των δράσεων για τα διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα


Το μεγάλο διαδικτυακό χαμόγελο που προσφέρουν τα Τρίκαλα, αλλά και τις διαδικτυακές δράσεις του Trikala e-Christmas παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου. Σε εκπομπή αφιερωμένη σε θεματικές δραστηριότητες και στον χειμερινό τουρισμό εν μέσω πανδημίας (στο κανάλι ITN News) ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στην πρωτοτυπία που από νωρίς υλοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων, με γνώμονα την πανδημία και τα μέτρα προστασίας. Τόνισε τη σημασία της τήρησης όλων των μέτρων, αλλά και τις συνεχείς ανατροπές στον προγραμματισμό που, όπως κάθε χρόνο, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, ξεκινά από την άνοιξη.

Ο κ. Αναστασίου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις διαφορετικές δράσεις που ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου ξεκίνησαν να υλοποιούν, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ.


Τόνισε ότι οι συγκεκριμένες δράσεις αφορούν στα μικρά παιδιά, δίνουν έμφαση στο χαμόγελο για χιλιάδες παιδιά που μένουν κλεισμένα στο σπίτι. Είτε με βιντεοκλήση στον Αη Βασίλη, είτε με το Santa Radio, είτε με τις ευχές, είτε με όλες τις δράσεις, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να προσφέρει το χρώμα και τη χαρά των Χριστουγέννων, με μήνυμα ασφάλειας, αυτές τις δύσκολες εποχές.
[ads-post] 
Ολες οι δράσεις είναι ελεύθερες και δωρεάν για όλους/ες στη διεύθυνση 2020.milosxotikon.gr.