Βόλος: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παπαγεωργίου - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών χτυπημένος από κορονοϊό ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Γιάννης Παπαγεωργίου. Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και ήταν ιδιοκτήτης της κλινικής “Παπαγεωργίου”. Τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε με συμπτώματα του κορονοϊού στο “Αχιλλοπούλειο”.
[ads-post] 
Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Γιάννη Παπαγεωργίου, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος, αναφέρει "εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παπαγεωργίου. Ο Γιάννης Παπαγεωργίου υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια τον τόπο του. Υπηρέτησε την επιστήμη ως ένας από τους πιο πετυχημένους γυναικολόγους – μαιευτήρες του Βόλου. Υπηρέτησε την παράταξη ως βουλευτής και στέλεχος. Άφησε το αποτύπωμά του και στον αθλητισμό για δεκαετίες ως ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μου με τα κοινά ο Γιάννης Παπαγεωργίου με τίμησε με την πολιτική και την προσωπική του φιλία. Οι επαφές μας υπήρξαν πυκνές και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το ενδιαφέρον του για την πορεία της Μαγνησίας και της Ελλάδας υπήρξε έντονο, γνήσιο και διαρκές μέχρι το πέρας της ζωής του. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κατερίνα, στα παιδιά του Νίκο και Έλενα και σε όλο το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, από το οποίο αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε ως ένας γνήσιος πατριώτης με αστείρευτη διάθεση προσφοράς στην κοινωνία και στον άνθρωπο. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη".

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του υπέροχου ανθρώπου, στενού μου φίλου, επιστήμονα, αγωνιστή της παράταξης, Γιάννη Παπαγεωργίου» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την απώλεια του πρώην βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Γιάννη Παπαγεωργίου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Πηγή: ΑΠΕ, the newspaper.gr