Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η προμήθεια νέων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, επενδύουμε 60.000ευρώ για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για τα τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Εργαζόμαστε, σχεδιάζουμε και  χρηματοδοτούμε έργα με σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο σύστημα υγείας, που δέχεται ισχυρή πίεση λόγω της πανδημίας» προσθέτει ο  Περιφερειάρχης.

[ads-post] 

Το έργο

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η προμήθεια τεσσάρων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής χειρουργείου με δορυφόρο, για την αντικατάσταση των υπαρχόντων λυχνιών σε τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Τα προς  προμήθεια  συστήματα προβολέων θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πρόσφατης κυκλοφορίας, θα πληρούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές Ασφαλείας, θα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης επεμβάσεων με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και θα καλύπτουν το σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων. Θα αποτελούνται δε από:

•Κύριο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.

•Ένα δορυφόρο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.

•Σύστημα ανάρτησης επί της οροφής.

•Εξωτερική τροφοδοσία τοποθετημένη σε κυτίο.

•Σειρά αφαιρούμενων και αποστειρώσιμων χειρολαβών (x4 για κάθε προβολέα)