Η παράσταση «ο Λουκιανός των παιδιών»


Η παράσταση «ο Λουκιανός των παιδιών», η οποία παρουσιάστηκε πέρσι το Δεκέμβριο στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών, θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, από το κανάλι της Aντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στο youtube. 

Πρόκειται για παράσταση για «παιδιά» κάθε ηλικίας, βασισμένη σε τραγούδα του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Την παράσταση σκηνοθέτησε η Αννα Βαγενά   ανεβάζοντας στη σκηνή μια απίθανη καλλιτεχνική παρέα, που ερμηνεύει τραγούδια από το Αχ, πατρίδα μου γλυκιά και τα θεατρικά Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά, Βάσος και Βιβή, Fino και το Όνειρο του σκιάχτρου. Για «παιδιά» κάθε ηλικίας!

Η παράσταση μεταδίδεται μετά από την ευγενική παραχώρηση της κας Βαγενά και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ. Ιωάννη Βακαρέλη.

[ads-post] 

Ειδικότερα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγενά σε σχετική επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη σημειώνει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε 

Αγαπητέ φίλε,

Η οικογένεια μου κι εγώ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούμε να διαθέσουμε την παράσταση «Ο Λουκιανός των παιδιών», ώστε να προβληθεί δωρεάν από το διαδίκτυο, επ’ ευκαιρία των εορτών, για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Λουκιανού Κηλαηδόνη στην πόλη μας και την περιοχή μας. 

Η παράσταση, παρουσιάστηκε πέρυσι στις 14 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ. Ιωάννης Βακαέλης, καθώς και όλοι οι συντελεστές του θεάματος, εφόσον δεν θα υπάρχει οικονομικό αντίτιμο, το προσφέρουμε αφιλοκερδώς.»

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ευχαρίστησε θερμά την κα. Βαγενά και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την ευγενική προσφορά τους, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα στις συνθήκες που ζούμε να αναζητούμε στιγμές χαράς και ανάτασης. 

«Εκ μέρους των παιδιών της πόλης, μικρών και μεγαλύτερων,  ευχαριστώ θερμά την κ. Αννα Βαγενά για την προσφορά της όπως και το Μέγαρο Μουσικής. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χαρούν ιδιαίτερα με την παράσταση με τα τραγούδια του αγαπημένου μας Λουκιανού, που  δεν γνωρίζουν ηλικίες», τόνισε χαρακτηριστικά.


LSHARE