Βόλος: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε κηδεία Ρομά που πέθανε από κορωνοϊό

kideia-main1

Ο άντρας πέθανε από κορωνοϊό - Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν σε κηδεία στον Βόλο! Η κηδεία έγινε χθες και πλήθος Ρομά συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του θανόντος για να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία, χωρίς όμως να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας από την μετάδοση της νόσου Covid-19.

Τις επίμαχες εικόνες βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο συγγενής του εκλιπόντος, τις οποίες και «ανέβασε» στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος σχολίων ανάμεσα σε χρήστες της εφαρμογής για τα μέτρα που δεν τηρήθηκαν τη στιγμή που η χώρα πλήττεται σφόδρα από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, μετρώντας καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς.
[ads-post] 
Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών φορούν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, ειδικές φόρμες, γάντια και μάσκες τη στιγμή που το πλήθος περικυκλώνει τη νεκροφόρα για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο τους, μέσα σε κλίμα οδύνης. Σύμφωνα με τον χρήστη του Tik Tok που βιντεοσκόπησε το περιστατικό και είναι συγγενής του θανόντος, ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε τη ζωή του από τη θανατηφόρο νόσο Covid-19.


Πηγη: protothema.gr