Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός με νίκη επί της ΑΕΛ


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 3:00 το μεσημέρι την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη για τη 13η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει τη νίκη, με την οποία θα εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ακόμη κι αν εκκρεμεί το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ (13/1, 19:30). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Μπρούνο, Βαλμπουενά και Χασάν.

Το πιθανότερο είναι ο Πορτογάλος τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με τη σύνθεση του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μεσοβδόμαδα. Ως η επικρατέστερη ενδεκάδα φαντάζει αυτή αποτελούμενη από Σα στο τέρμα, Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, Σισέ και Σεμέδο στόπερ, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά στο κέντρο και Φορτούνη, Βρουσάι, Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Αν υπάρξει μια αλλαγή, πιο πιθανό είναι να αφαιρεθεί ένας από τους τρεις της μεσαίας γραμμής και να παίξει ο Ολυμπιακός με 4-2-3-1, με τον Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ και έναν ακόμη ακραίο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Τάτση, η οποία είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, εκτός για τον εν λόγω αγώνα έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Φιλίπ, Τρούγιτς, αλλά και οι τραυματίες Ζίζιτς, Μούζεκ. Αντίθετα, στην αποστολή της «Βασίλισσας του Κάμπου» επέστρεψε ο τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα Νούνιτς.


Πηγή: filathlos.gr


GSHARE