Παραιτήθηκε ο Σωτήρης Μάρκου από την ΠΑΕ ΑΕΛ!


Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σωτήρης Μάρκου γνωστοποίησε την υποβολή παραίτησης από την ΠΑΕ ΑΕΛ, σημειώνοντας:

«Σήμερα το μεσημέρι υπέβαλα την παραίτηση μου με άμεση ισχύ από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΛ και τη θέση του διαχειριστή της εταιρείας Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ έπειτα από 5μιση χρόνια, ολοκληρώνοντας τον τρίτο μου κύκλο ως στέλεχος της ομάδας, ενός κύκλου που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 με την απόκτηση του πλειοψηφικό πακέτου των μετοχών από τον κ. Αλέξη Κούγια.

Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα της πόλης και της καρδιάς μου από υψηλές θέσεις ευθύνης, εκπροσωπώντας την σε ανώτατο επίπεδο ως μέλος του ΔΣ της Super League και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και για τη συνεργασία μας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, που η ομάδα μας αγωνίστηκε να επανέλθει και να εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία, εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτέλεσαν και αποτελούν τον ζωντανό οργανισμό που λεγεται ΠΑΕ ΑΕΛ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό προσωπικό, τους φροντιστές και τα στελέχη, για την αγαστή συνεργασία μας, τη στήριξη και τη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση τους κ.κ. Κώστα Μαντζιώκα, Γιώργο Μπασδέκη, Γιώργο Ζαχαρή, Γιάννη Καλογιάννη και Κώστα Τσαρέα.
 
Τέλος, ευχαριστώ τους ακούραστους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους μου στην απαιτητική καθημερινότητα της διοίκησης, διαχείρισης και εκπροσώπησης της ΠΑΕ Τάσο Χριστακόπουλο, Κώστα Κοταρέλα και Αγγελική Χατζή, που ήταν πάντα δίπλα μου, χωρίς προϋποθέσεις, για οτιδήποτε και οποτεδήποτε αν τους χρειάστηκα…».


Πηγη: larissanet.gr