ΑΕΛ - Βόλος 0-0: Ισοπαλία και τελευταία στην βαθμολογία!


Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο μηδέν, με τον Δουβίκα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 85' από θέση τετ α τετ.

Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες. Οι βυσσινί φτάνουν τους εννέα βαθμούς, αλλά παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Βόλος βρίσκεται 7ος με 24 βαθμούς και είναι στο -6 από τον 6ο Αστέρα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αν και οι στιγμές που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Μπάγιτς ήταν ελάχιστες. Ο Βόλος πίεζε ψηλά την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα οι βυσσινί να μην μπορούν να αναπτυχθούν στο γήπεδο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, με συνεργασίες κυρίως από τα αριστερά.

Στο 26ο λεπτό ο Ρενάτο ήταν άστοχος μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Δουβίκα. Στο επόμενο λεπτό δημιουργήθηκε μία επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της ΑΕΛ. Ο Ζίζιτς προσπάθησε να διώξει μία σέντρα από τα αριστερά, αλλά άθελά του γύρισε προς τα πίσω αναγκάζοντας τον Μπάγιτς να διώξει σε κόρνερ.

Η πιο σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος ήταν μία κεφαλιά του Ντουρμισάι στο 4' που πέρασε άουτ.

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΑΕΛ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΒΙΚΑ

Η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη στο δεύτερο μέρος. Ο Τζανλούκα Φέστα πέρασε στο ημίχρονο τους Μπεν Χατίρα, Χουσίνο και Καρανίκα, ώστε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι βυσσινί δεν άφηναν το Βόλο να πιέζει και να κυκλοφορεί, όπως στο πρώτο μέρος και μάλιστα έγιναν επιθετικοί.

Στο 52' ο Ζίζιτς πήρε μία κεφαλιά σε κόρνερ του Μπεν Χατίρα. Στο 60' ο Ακούνια ανάγκασε τον Κλέιμαν να προβεί σε σημαντική απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ, ενώ η ΑΕΛ απείλησε ξανά με σουτ του Κολομπίνο στο 65'.

Ωστόσο, όσο κυλούσαν τα λεπτά το παιχνίδι ισορροπούσε ξανά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις και τα φάουλ, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, να είναι πολλά. Ξεχώρισε η μεγάλη ευκαιρία του Βόλου στο 85', όταν ο Δουβίκας έπειτα από πάσα του Ριένστρα έφυγε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πηγη: sport24.gr



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr